Rólunk

Rólunk

2008-ban nyitottuk meg első üzletünket Óbudán (a Nature Force üzletet), ahol kizárólag természetes összetevőkből készült férfi potencianövelőket és női libidó fokozókat és egyéb kiegészítőket forgalmazunk. Néhány évvel később újabb üzletet nyitottunk a Kálvin tér közelében (Biobox) a Királyi Pál utcában, amit 3 éve rajtunk kívül álló okok miatt be kellett zárnunk. Jelenleg a webáruházon keresztül és a Nature Force üzletben lehet vásárolni nálunk. 

Termékeink mindegyike a magyar hatóság (OÉTI) által ellenőrzött és bevizsgált, így a vásárló nyugodtan vásárolhat kedvére, hiszen minden termék beazonosítható beszállítótól és forrásból származik. A forgalmazott áruk többnyire étrend-kiegészítőként vannak nyilvántartva és engedélyeztetve. Ezen termékek nem minősülnek gyógyszernek, tehát vény nélkül bárki megvásárolhatja őket. 

Egyik fő célunk, hogy olyan férfi potencianövelőket kínáljunk a vásárlók számára, amik segítenek leküzdeni a stressz okozta negatív hatásokat, az alkalmi kalandoknál előforduló izgalmakat és kellemetlen helyzeteket, az estenként fennálló merevedési-, és ejakulációs problémákat vagy szimplán megnöveli a teljesítményünket, ezáltal nagyobb örömet szerezve mind a két fél részére. Termékpalettánkat folyamatosan frissítjük/bővítjük és igyekszünk a piac kínálta legjobb és legkeresettebb termékeket kínálni a vevők számára. Ennek megfelelően nem csak alkalmi potencianövelőkkel foglalkozunk, hanem megtalálhatók kúra szerű szedésű potencia-, és prosztata termékek is, vágykeltők, stimulálók, pénisznövelők vagy éppen ejakuláció késleltetők is. Női oldalról is igyekszünk eleget tenni a kínálatnak, így ott is megtalálhatók a különböző vágyokozó kapszulák-cseppek, a serkentő-stimuláló termékek, természetes összetevőkből álló síkosítók, feromon parfümök. 

Boltunk frekventált helyen található Óbuda szívében a Kolosy tér mellett. Hétköznap 9-17, szombaton 9-13-ig vagyunk nyitva minden héten. A bolt ellenben a szex shopokkal rendkívül diszkrét,semmilyen kellemetlenség nem fogja érni amennyiben személyes vásárlás mellett döntene. 10 éves tapasztalatunk van ezen a területen, így akár személyesen, akár telefonon vagy épp e-mailen keresztül is szívesen segítünk megtalálni az Önnek megfelelő terméket. A termékek mindegyike megtalálható az üzletben is, így nem kell előre megrendelnie (néha előfordulhat 1-1 termékből hiány, ezért érdemes a biztonság kedvéért telefonon előre érdeklődni). A webáruházból történő megrendeléseket minden esetben DISZKRÉT CSOMAGOLÁSBAN (semmilyen külső jel nem utal a csomag belső tartalmára) GLS futárszolgálattal vagy csomagpontra küldjük el (10000 Ft felett a szállítás költségét átvállaljuk). 

Nature Force Kft.

full-contact-potencianovelo