Inferno, Machooh, Gin Fizz Plus potencianövelők

Tisztelt Vásárlók!

Lassan 2 hónapja, hogy megérkezett az Inferno for men alkalmi potencianövelőnk, mely 2 kapszulás kiszerelésben kapható. Egyre több pozitív visszajelzést kapunk róla, mind online, mind pedig a személyes vásárlóinktól! Ezt mi sem tudja jól alátámasztani, mint azok a vásárlók, akik bizalmat szavaztak az új terméknek és már másodszor vagy harmadszor vásárolják újra a terméket. Rengetegen keresik mai napig a Boom Boom potencianövelőt és annak utódját a Boom Boom Extrát, ami szinte azonos áron volt kapható, ő nekik üzenjük, hogy nyugodt szívvel próbálják ki az Infernot, nem fognak csalódni! Sőtt! Sokkal jobbak az eddigi visszajelzések az Infernoról, mint a legutóbbi Boom Boomról volt. Olyannira biztosan vagyunk a termékben, hogy 100% garanciát vállalunk rá, így nincs mit veszíteniük!

Április végére megérkezett a Gin Fizz Plus is, melyet sokan ismerhetnek, hiszen ez a Gin Fizz utódja, tele ginzenggel. 4 kapszulás kiszerelésben kapható bruttó 5790 Ft-os áron! Kellően erős potencianövelő, melyet akár személyesen is megvásárolhatnak üzletünkben.

Az elmúlt hónapokban kezdi letaszítani a Machooh alkalmi potencianövelő (Macsó) a Ridert  Közel azonos számban fogyott az elmúlt 3 hónapban a Machooh és Rider potencianövelőnk is, így aki nem ismerné annak nyugodt szívvel tudjuk ajánlani!

Annak, aki még nem próbált semmilyen alkalmi potencianövelőt vagy kipróbálná e termékek valamelyikét, javasoljuk, hogy vásárolja meg csomagban az Inferno, Machooh, Gin Fizz Plus potencianövelő csomagunkat, mely 15 270 Ft helyett 13 500 Ft-ért kapható akciósan! Garantáljuk, hogy nem fogja megbánni ezt a 10 kapszulás potencianövelő csomagot, mely 3 top termékünket tartalmazza.

 

Pro Eros Extra – Prosztata és Potencia problémákra!

Megújult a Pro Eros, minőségibb-hatékonyabb összetevőkkel kapható a Pro Eros Extra!

EXTRA erő, EXTRA teljesítmény!

A férfiasságáról van szó, ne érje be kevesebbel!

A Pro Eros EXTRA 2in1 olyan étrend-kiegészítő, mely természetes összetevői révén hozzájárulhat az egészséges férfi potenciál megtartásához vagy normál működésének helyreállításához, valamint enyhítheti bizonyos prosztata problémák tüneteit.

Az OÉTI által kiadott engedély, valamint az Európai Uniós szabályozásnak megfelelő gyártástechnológia és termékösszetétel garantálja a Pro Eros EXTRA 2in1 hatékonyságát és megbízhatóságát. Természetes összetevőinek köszönhetően olyan hatóanyagtartalommal rendelkezik, melyek kiemelik a potencianövelők piacán kapható többi készítmény közül.

A Pro Eros EXTRA 2in1 a korábban forgalomba került Pro Eros 2in1 étrend-kiegészítő továbbfejlesztett változata, mely növelt hatóanyagtartalma révén még hatékonyabban fejtheti ki hatását a prosztata és potencia-zavarok kezelésében, így azok számára ajánljuk, akik maximálisan biztonságos, bevizsgált, és már bizonyított megoldást keresnek!

A termék már 3 hónap rendszeres szedés után érezhetően fejtheti ki a hatását, már ennyi idő alatt is csökkenhetnek a prosztata megbetegedések tünetei, a merevedési problémák enyhülhetnek. Az igazán tartós és látványos eredményekért azonban ajánlott a készítményt legalább 6 hónapon át az előírásnak megfelelően, tehát naponta kétszer szedni.

Pro Eros Extra potencia és prosztata problémákra
Pro Eros Extra potencia és prosztata problémákra

A természet adta férfierő

 A Pro Eros EXTRA 2in1 100%-ig természetes, az Európai Unióban gyártott, magas hatóanyag tartalmú étrend-kiegészítő készítmény, mely az alábbi gyógyhatású összetevőket tartalmazza:

Fűrészpálma gyümölcs (Sereona repens) kivonat

Lassítja az 5-alfa-reduktáz enzim termelését, ez az enzim alakítja át a férfi tesztoszteron hormont dihidrotesztoszteronná (DHT, szexuális szteroid, androgén hormon), így válik a fűrészpálma gyümölcse hatékony gyógynövénnyé a prosztata egészségének javítására.

A DHT fontos szerepet játszik a férfiak fejlődésében, ugyanakkor hozzájárul számos, férfiak esetében gyakran előforduló egészségügyi problémához, mint amilyen a hajhullás, a libidó vesztése, a megnagyobbodott prosztata vagy az ebből fakadó merevedési zavarok.

Kisvirágú füzike (Epilobium parviflorum) kivonat

A kisvirágú füzikét régóta eredményesen alkalmazzák a prosztata egészségének megőrzésére. A növény standardizált száraz kivonata jelentős mennyiségben tartalmaz antioxidáns polifenolokat és cserzőanyagokat. Gyulladáscsökkentő hatású, mely jótékonyan hat a prosztata megnagyobbodásra és prosztatagyulladásra, valamint hozzájárul a prosztata és a húgyutak egészséges működéséhez, a vesék megfelelő kiválasztásához, az ideális gyakoriságú vizeletürítéshez, így a nyugodt éjszakai alváshoz.

Nagy csalán levél (Urtica dioica) kivonat

Az egyik legjobb vértisztító növény, feloldja az anyagcseréből származó salakanyagokat, eltávolítja a szervezetből a mérgeket. A vesét fokozottabb vízkiválasztásra serkenti, csökkenti a vér húgysavszintjét, ezért hatékonyan alkalmazható köszvény, ízületi gyulladások, reumatikus megbetegedés kezelésére.
Megakadályozza a prosztata rendellenes növekedését, növeli a vizelet mennyiségét, közel felére csökkenti a vizelési ingert, gyorsítja a vizeletáramlást.

Tökmag (Cucurbita pepo) kivonat

A tökmag és annak kivonata a férfiak számára különösen ajánlott, mert antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatóanyagai, köztük a Delta-7 fitoszterol védi őket a prosztatabetegségekkel, a daganattal, a gyulladással és a prosztata-megnagyobbodással szemben, valamint az sem közömbös, hogy a tökmag fogyasztása „fickósít” vagyis növeli a szexuális kedvet és a teljesítményt. Ezen felül méregtelenítő, májregeneráló, hólyagerősítő hatású, sebgyógyulás-serkentőként is ismert.

Likopin por (paradicsomból kivonva – llycopersicum esculentum)

A likopin betegségmegelőző (preventív) szerepét számos daganatos megbetegedés kialakulásában statisztikai és kutatási adatok is alátámasztják. A likopin megelőzi az LDL koleszterin oxidációját, és csökkenti az érelmeszesedés és a szívkoszorúér rendellenességek kialakulását. A májban, a tüdőben, a prosztatában és a belekben rakódik le, így segít csökkenteni a prosztata növekedését.

A likopin antioxidáns hatásának köszönhetően csökkenti a szervezet szemmel látható – bőr ráncosodása – és nem látható idő előtti öregedését, valamint a férfierő megtartását.

 A gyógynövények és azok hatóanyagai együttes erővel fejtik ki jótékony hatásukat a prosztata problémákra, így segítve az olyan gondokon, mint a prosztata megnagyobbodás, a gyulladásos megbetegedések, vagy éppen az ezekből adódó nemi élet zavarai. A Pro Eros EXTRA 2in1 a prosztata egészséges működésének megtartásán és helyreállításán túl a férfi potencia természetes erejének visszaszerzésében is hatékony megoldást kínálhat hatóanyag-kombinációja révén, így támogatva a férfierő egészségét és hatékonyságát.

Vásárolja meg bevezető áron webáruházunkban vagy személyesen boltunkban a Nature Force üzletben Óbudán!

Férfi potencianövelőkről általánosságban

Férfi potencianövelők

Cégünk 10 éve foglalkozik alkalmi és folyamatos szedésű potencianövelők forgalmazásával. Ezek a férfi potencianövelő készítmények hivatalosan étrend-kiegészítő készítményekként vannak engedélyezve és egytől-egyig kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak. A gyógyszerekkel ellentétben ezeket a potencianövelőket vény nélkül lehet árusítani. A Viagrával és egyéb más készítményekkel szemben (mint például a Kamagra, ami tiltott és legálisan nem lehet árusítani Magyarországon) ezek az esemény előtti potencianövelő készítmények negatív mellékhatásai elenyészőek (arcpír, fülpír, orrdugulás, megemelkedett vérnyomás). Fontos előnyük közé tartozik az is, hogy vény nélkül beszerezhető és jóval olcsóbb, mint az orvos által felírt gyógyszerek bármelyike.

Mit kell tudni róluk és hogyan működnek a férfi potencianövelők?

Az esemény előtti potencianövelők általában 4-5 különböző összetevőt tartalmaznak és 400-600 mg közötti zselatin kapszulás kiszerelésben kaphatók. Az összetevők között olyan növényi alapanyagokkal találkozhatunk, mint példuál a ginzeng, a fahéj, rózsagyökér, kínai ördögcérna, közönséges bojtorján, ötlevelű gynostemma stb. melyek mindegyikét már több ezer éve ismeri és használja is az emberiség különböző vágyfokozókként, libidó növelőkként, potencianövelőkként.

Az alkalmi potencianövelőket esemény előtt 1-2 órával kell bevenni bő folyadékkal (lehetőleg éhgyomorra, a zsíros ételeket és az alkoholt kerülve – ezek csökkentik a hatásukat). Szemben a Viagrával ezek a potencianövelők kizárólag szexuális inger hatására fejtik ki hatásukat, tehát nem kell aggódni amiatt, hogy szexuális együttléten kívül is hatna a készítmény. Ezek a potencianövelő termékek alapvetően vérbőséget okoznak, így jobb vérellátása lesz a pénisznek, ami keményebb, nagyobb lehet ezáltal. A merevedés tartós lesz tőle, megnövekedik a férfi libidó szintje és meghosszabbítja a nemi aktus idejét. Mindez azt eredményezi, hogy a férfi rendkívül magabiztos lesz, önbizalomtól fog duzzadni, megnő a teljesítőképessége amellett, hogy párját lenyűgözi és boldoggá teszi.

Kiknek ajánlott alkalmi potencianövelőt szedni?

Mivel 10 éve vagyunk a szakmában és mind online, mind pedig személyesen a boltunkban is forgalmazzuk a termékeket, így pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy kiknek és miért van szükségük ezekre a termékekre. Alapvetően azt hinné, hogy csak az idősebb korosztály (50+) használja ezeket a potencianövelő készítményeket, DE a valóságban ez mégsem így van. 20-30 évesek legalább olyan arányban vásárolják ezeket a termékeket, mint az idősebb korosztály. Ez a következőt jelenti: nem csak azok szedik, akik potenciaproblémákkal küzdenek vagy a kor előrehaladtával csökkent a libidójuk, hanem azok is akik csak némi „plusszt” szeretnének nyújtani; stresszes életvitel miatt magabiztosságra vágynak vagy szeretnék a teljesítményüket fokozni, hogy minél inkább jobb-megbízhatóbb teljesítményt tudjanak nyújtani. Összegyűjtöttük a következőkben a leggyakoribb eseteket, amikre megoldást jelenthetnek ezek az alkalmi potencianövelők:

  • gyengülő libidó-erekció esetén
  • részleges impotencia esetén
  • ejakuláció késleltetése, elnyújtása érdekében
  • stresszes életvitel mellett – fáradtság/kimerültség esetén
  • önbizalomhiányában – önbizalomnövelő
  • stresszes helyzetek elkerülése esetén
  • extra teljesítmény nyújtása – teljesítménynövelő
  • új barátnő, pár esetén első alkalommal!
  • vény nélkül kapható, olcsó, megbízható terméket keresőknek

Melyik a legjobb potencianövelő, mi alapján válasszak?

A férfi potencianövelő készítmények mindegyike másképp hathat a szervezetre, tehát nem jelenthetjük ki, hogy egyik vagy másik a legjobb választás. Az összetevők is rendkívül hasonlóak, olykor csak az összetevők mennyiségbeli különbsége figyelhető meg a termékek között, illetve az, hogy más és más gyártótól származnak. Ennek ellenére van különbség közöttük, de mindenki másra esküszik, így a következő szempontokat figyelembe véve próbálunk segítséget nyújtani a választásnál. Személyes tapasztalatunk mellett rendkívül sok személyes visszajelzést kaptunk az évek alatt arról, hogy melyik termék mit tud nyújtani. Emellett évek óta kialakult egy TOP potencianövelő listánk, ahova a legkeresettebb termékek tartoznak.

TOP potencianövelőink közé a következő termékek tartoznak (a legkeresettebb van elől): Rider (SPX2 utódja), XXL Powering Emperor, Gold Power, Green Snake Forte. A többi termék is hatásos és használ, mint például a Boom Boom vagy a Tornado, amik rendkívül jó marketinggel jóval drágábban kaphatóak és „tudásban” nem tudnak többet az előbb felsoroltaknál. Amennyiben Ön még nem próbálta egyik potencianövelőt sem látogasson el a „Kezdő csomagok„-hoz és vásároljon kedvezményes áron a legkeresettebb termékek kombinációjából!